| |

Schildersbedrijf
Schothuis

 

Onderhoudscontracten

Natuurlijk kunnen wij eenmalig uw schilderwerk verzorgen. Schildersbedrijf Schothuis kan u echter ook een meerjarig onderhoudsabonnement aanbieden. Met een onderhoudsabonnement bent u jarenlang van professioneel onderhoud verzekerd. Uw woning (of bedrijfspand) blijft dan garandeert in topconditie. U betaalt hiervoor jaarlijks, per kwartaal of maandelijks een afgesproken en gelijkblijvend bedrag.

Voordelen:
Elke periode betaalt u de abonnementskosten, waardoor het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is verzekerd. Dit betekent, doordat uw kosten zijn ondergebracht in een periodiek abonnementsbedrag, dat u geen pieken meer heeft in uw onderhoudsuitgaven. Natuurlijk kan ook achterstallig onderhoud kan worden opgenomen in het abonnement.

Waarde ontwikkeling:
Een goede staat van onderhoud is waardeverhogend en verlengt de levensduur van uw woning of bedrijfspand.

Klantvriendelijkheid:
Het onderhoudsabonnement is helder; er wordt gegarandeerd professioneel werk afgeleverd. Mocht u onverhoopt toch niet geheel tevreden zijn dan zorgen wij ervoor dat de onvolkomenheden worden gecorrigeerd.

Hoe Werkt het?
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Schildersbedrijf Schothuis maakt een technisch advies op basis van een gecertificeerd stappenplan. Het technisch advies wordt verwerkt in een aanbieding voor een abonnement. In overleg met ons bepaalt u het tijdstip van uitvoering van de werkzaamheden.Na uitvoering van het onderhoudswerk tekent u, na beoordeling, het opdrachtformulier af, waarna uitbetaling plaatsvindt. Pas vanaf dit moment betaalt u abonnementsgeld. Jaarlijks vindt er controle, onderhoud of herschilderwerk plaats van de woning of bedrijfspand. Tijdens de herschilder- en onderhoudsbeurten wordt de woning (of bedrijfspand) opnieuw geschilderd en worden beschadigingen bijgewerkt. Na afloop de overeengekomen periode heeft u de gelegenheid om het abonnement te verlengen.